Nieuw dierenverblijf Parnassiapark

15 September 2018

In opdracht van gemeente Bergen NH heeft Oostwouder Aannemers een nieuw dierenverblijf gemaakt in het Parnassiapark vlakbij de kust van Bergen aan Zee. Het verblijf is prefab gebouwd in de werkplaats op de Havinghstraat in Alkmaar en in één dag getransporteerd en gezet op de nieuwe fundering. Na de feestelijke opening kunnen de dieren gebruik maken van hun nieuwe verblijf.

Voetbal International

07 March 2017

En zo staan we met een prachtige foto van SV Koedijk en de molen De Gouden Engel in het blad Voetbal International van 1 maart 2017. De foto is gemaakt door fotografie Leukfeldt.      

Barrelchallenge voor “Hart voor Borstkanker”

15 February 2017

Oostwouder Aannemers sponsort de Barrelchallenge voor Hart voor Borstkanker. The Barrelchallenge is gestart op 12 februari 2017. Via Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken wordt een route door winterlandschap gereden. Via de website van de stichting “www.hartvoorborstkanker.org” kunt u hierover meer lezen.

Renovatiewerkzaamheden Den Helder

31 January 2017

Begin van dit jaar zijn we gestart met de renovatie van het dak, de dakgoten en het gevelmetselwerk van het appartementengebouw Pasteurstraat 99 t/m 145 in Den Helder. De werkzaamheden zullen medio april 2017 opgeleverd worden.