Start herbouw boerderij in Egmond aan den Hoef

08 juli 2020

Wij zijn gestart met de herbouw van de dubbele woonboerderij in Egmond aan den Hoef, dat wij enige tijd geleden aankondigden. Het origineel is in 2018 door brand verwoest. Het ontwerp komt van ‘Sander Schrijver bouwkundig ontwerp’. Onder werkelijk prachtige weersomstandigheden hebben wij twee weken geleden de begane grond vloer gelegd.

Vervangen dakgoten basisschool Durv!

24 juni 2020

Toen de leerlingen niet naar school mochten i.v.m. de maatregelen omtrent corona, hebben wij van de tijd gebruik gemaakt om de dakgoten van basisschool Durv!, aan de Tochtwaard in Alkmaar, te vervangen.

Update voortgang verbouwing 100 jaar oude woning in Koedijk

16 juni 2020

Deel 4: volle bak vooruit! Op alle fronten wordt er hard gewerkt om er weer een echt huis van te maken. Nieuwe kozijnen en goed geïsoleerde wanden en plafonds gaan zorgen voor een heerlijk comfort in de woning. Het voor- en achterhuis van de 100 jaar oude woning in Koedijk hebben we aan elkaar vast gebouwd. Dankzij het prachtige voorjaar

Verbouwing vrijstaande woning in Koedijk

02 juni 2020

Wij nemen een ruim 100 jaar oude woning in Koedijk grondig onder handen! Met oog voor detail en historie wordt deze vrijstaande woning van vloer tot dak verbouwd en vergroot. Zie hier de eerste uitvoeringen.