Oostwouder Aannemers, al 100 jaar kwaliteit

Op 11 april 1912 mocht Pieter Oostwouder “aanvangen de werkzaamheden” vanuit zijn timmermanswerkplaats op de Kanaaldijk in Koedijk. Hij deed goede zaken en kreeg personeel.

In 1956 nam zoon Piet Oostwouder de zaak over. Met veel toewijding & vakkennis gaf hij het aannemersbedrijf verder vorm, resulterend in een goede naam bij een grote kring vaste klanten.

Onder Jan Oostwouder is het sinds 1989 uitgegroeid tot een moderne & professionele bouwpartner voor particulieren, ondernemers, VvE’s, gemeenten en semi-overheden.

Het bedrijf is nu gevestigd op bedrijventerrein Viaanse Molen in Alkmaar. Het werkgebied strekt zich rondom de kaasstad uit van de Noordzeekust richting IJsselmeer en van het Noordzeekanaal tot en met West-Friesland.

Met constante kwaliteit komt erkenning: Oostwouder is BouwGarant aannemer, aangesloten bij Bouwend Nederland en erkend leerbedrijf voor jonge bouwprofessionals. Klik op de logo’s in de onderbalk voor aanvullende informatie over brancheorganisaties en -initiatieven.

Wilt u een (historisch) pand verbouwen? Bel 072-561 43 69