terug

HELP ONS NAAR DE TOP VAN DE ALPE D’HUEZ!

Hallo familie, vrienden en relaties,

Dit nieuwe jaar hebben wij, team 2JS, ons ten doel gesteld deel te nemen aan het unieke sportevenement Alpe d’HuZes. Jan Oostwouder uit Koedijk en Jeroen de Jong uit Krommenie, beklimmen dit jaar fietsend de berg Alpe d’Huez, om zo onmacht om te zetten in kracht en geld in te zamelen voor het KWF kankeronderzoek.

Jaarlijks krijgen in Nederland vele mensen de diagnose kanker. Afgelopen jaar is dat ook het geval geweest bij één van onze naasten. De betrokken personen moeten een enorme inspanning leveren om de ziekte het hoofd te bieden. Gelukkig genezen er steeds meer mensen van deze vreselijke ziekte.

Voor ons als mannen van het vlakke Hollandse land, is het beklimmen van een berg in de Alpen nou niet direct iets wat voor de hand ligt, maar we gaan wel de uitdaging aan!
Wat is nou helemaal het beklimmen van een berg in vergelijking met het overwinnen van kanker? Aan de gang dus!

TIJD OM TE BEGINNEN!
Wij zijn gestart met de voorbereidingen; het vormen van een begeleidingsteam, het regelen van onderdak en natuurlijk veel trainen, zodat wij zo vaak mogelijk (maximaal 6 keer) de berg kunnen beklimmen op donderdag 4 juni 2020.
Ook jullie kunnen ons helpen de berg te beklimmen in de vorm van een donatie, want elk bedrag helpt!

De organisatie van Alpe D’Huez draait op vrijwilligers, alle benodigdheden voor het evenement worden gesponsord en alle deelnemers betalen hun eigen onkosten, waardoor elke euro die de deelnemers gesponsord krijgen, rechtstreeks naar het KWF gaat. Uitgebreide informatie is te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl/.

DONATIES
Overweeg je een donatie, ga dan naar onze donatiesite.
Hier kan je een donatie aan het team doen, maar ook aan één van de teamleden.
Ook kun je shirtsponsor worden: voor een bedrag van € 250,00 wordt het logo van je bedrijf of instelling geplaatst op de achterzijde van ons teamshirt. Interesse? Reageer dan alsjeblieft voor 31 januari, aangezien wij de logo’s uiterlijk 1 februari moeten aanleveren.
Hier kan je een donatie aan het team doen, maar je kunt ook kiezen om dit aan één van de teamleden te doen.

Je kunt zelfs shirtsponsor worden. Voor een bedrag van € 250,00 wordt het logo van je bedrijf of instelling geplaatst op de achterzijde van het shirt van ons team. (bedrukte teamshirts kunnen worden bijbesteld).
Wanneer je ons wilt steunen als shirtsponsor vragen wij je om voor eind januari te reageren, aangezien de logo’s voor het maken van de teamshirts uiterlijk 1 februari a.s. door ons aangeleverd moeten worden.

Opgeven is geen optie!
Wij gaan de uitdaging aan samen met ca. 5000 deelnemers die ervoor gekozen hebben om de berg fietsend, hardlopend of wandelend op te gaan, onder het motto ‘Opgeven is geen optie!’.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek neemt de kennis over kanker steeds verder toe.
Hierdoor is beter bekend hoe kanker ontstaat en zich gedraagt, waardoor kanker sneller, eerder en beter ontdekt kan worden. Ook zijn behandelingen effectiever, gerichter en veiliger geworden door de jaren heen en is de kwaliteit van leven voor (ex)patiënten verbeterd. Het belangrijkste doel is dat de kans van overleven wordt vergroot.

Wij dragen graag ons steentje bij aan dit onderzoek en zullen ons uiterste best doen om er een succes van te maken, samen met jou. Help je ons mee?
Alvast hartelijk bedankt voor jouw bijdrage.

Met vriendelijke groeten,

Jan Oostwouder en Jeroen de Jong

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met één van ons op:
Jan 0652008605
Jeroen 0638921104