Route

 • AUTO

  Google Maps geeft de positie van nummer 26 bij benadering weer. Binnen Bedrijventerrein Viaanse Molen rijdt u op de Havinghastraat door tot in de knik van de derde bocht. U herkent ons pand aan de zilverkleurige "hangende" entree met daarop groot ons logo in het blauw.

  Routevoorbeeld: op N9 afslaan bij Huiswaarderweg N245 Ring Alkmaar/Koedijk. Dan 1e links, Helderseweg. Afslaan bij Havinghastraat en daarna spiraalsgewijs telkens links tot aan nummer 26.

  Uw navigatiesysteem (TomTom) zal altijd te vroeg melden dat de bestemming bereikt is.


 • OVERIG

  Voor fietsers komende vanaf het centrum van Alkmaar, uit noordelijke of uit oostelijke richting adviseren wij een route langs het Noordhollandsch Kanaal. Sla tegenover de Vlielandbrug af richting Bedrijventerrein Viaanse Molen. Vanuit de Alkmaarse wijk Bergermeer is er voor fietsers en voetgangers een tunnel onder de N245 richting de molen en het bedrijventerrein.

  Wie met het openbaar vervoer reist, neemt vanaf Station Alkmaar bus 157 (Connexxion) richting Tuitjenhoorn en stapt uit aan de Helderseweg, halte Voltastraat. Ga voor een goede verbinding naar www.9292.nl